Let op, geld lenen kost ook geld.

Over Telenet Finance

Wie zijn wij?

Telenet Finance is een Belgische kredietgever inzake consumentenkrediet. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is gespecialiseerd in kredietverlening voor mobiele toestellen. De kredietaanvragen worden geregistreerd door geselecteerde kredietbemiddelaars.

Telenet Finance biedt aan klanten van Telenet BVBA onder bepaalde voorwaarden een lening op afbetaling aan voor de financiering van de aankoop van hun mobiel toestel in combinatie met een mobiel abonnement of - iPad in combinatie met een Whop/Whoppa of FLUO abonnement bij Telenet BVBA.

Dit is onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier en na ondertekening van het kredietcontract. Het jaarlijkse kosten percentage (JKP) bedraagt 0% (vaste jaarlijkse actuariële debet voet van 0%) voor het ontleende bedrag. Het totaalbedrag op het einde van de termijn is dus exact hetzelfde dan als de klant in 1 keer zou betalen. Het te ontlenen bedrag en de daarbij horende looptijd van 18 of 24 maanden wordt bepaald door Telenet Finance en aan de klanten gecommuniceerd. Telenet BVBA selecteert de toestellen die in aanmerking komen voor financiering door Telenet Finance.

Representatieve voorbeelden:
Voor de financiering van de aankoop van een smartphone met een contante prijs van € 649, betaal je een voorschot van € 49 en financier je het saldo van € 600 door middel van 24 maandaflossingen van € 25. Het totaal door jou terug te betalen bedrag buiten het voorschot is dan € 600.

Voor de financiering van de aankoop van een smartphone met een contante prijs van € 99 (na toepassing van korting) betaalt de klant een voorschot van € 9 en financiert het saldo van € 90 door middel van 18 maandaflossingen van € 5. Het totaal terug te betalen bedrag buiten het voorschot is dan € 90.

De “Algemene Voorwaarden voor de Lening op Afbetaling voor privédoeleinden voor bedragen hoger dan 200€” zijn van toepassing op de kredietovereenkomst tussen Telenet Finance en de kredietnemer, net als de “Algemene Voorwaarden voor de Lening op Afbetaling voor privédoeleinden voor bedragen lager dan 200€”.

Identiteit van de kredietverstrekker

Telenet Finance is een BVBA, een kredietgever inzake consumentenkrediet, met hoofdkantoor aan de Liersesteenweg 4 te 2800 Mechelen en geregistreerd in het RPR van Antwerpen, afdeling Mechelen met ondernemingsnummer BE-0628.452.013.

U kunt contact opnemen met Telenet Finance: